Alleen nog maar tanken 

Private Lease is een mooie manier om tegen een voordelig vast maandtarief vanaf € 239,- p.m. in een nieuwe Ford Fiesta te rijden. Ford Private Lease zorgt ervoor dat  alle kosten van de auto worden verrekend in één vast maandbedrag. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken. U kunt een mooi overzicht zien van hoe Private Lease werkt via onderstaande knop. Is het nog niet duidelijk? Neemt u graag contact met ons op en dan helpen onze experts u bij uw keuze.

Neem contact opAuto Fischer Private Lease
Waarom Private Lease bij Ford Auto Fischer?

In tegenstelling tot diverse andere aanbieders kunnen de Twentse Forddealers u niet alleen de zgn. instapmodellen aanbieden maar een groot gamma aan modellen, specificaties en verschillende looptijden en kilometerages. Door het grote inkoopvolume kunnen wij bovendien scherpe tarieven aanbieden. Ook kunt u rekenen op een goede inruilprijs in cash voor uw auto. Meer informatie vindt u bij Auto Fischer Private Lease.

Neem contact opAuto Fischer Private LeasePersoonlijk advies van uw dealer

Wij hebben een reputatie hoog te houden op het gebied van klanttevredenheid. Wij doen er alles aan om excellente service te verlenen, zo ook bij het leasen van uw nieuwe Ford Fiesta. U kunt meer informatie vinden over het leasen door op onderstaande knop te druk over Auto Fischer Private Lease. Daarnaast staan onze experts voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe Ford Fiesta.

ContactAuto Fischer Private Lease