Amsterdam, 30 april 2014

Ford heeft voor de vorige generaties van de Transit en de Transit Connect een aantal onderdelen sterk in prijs verlaagd. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 50 procent.

“De hoge kortingen op standaard serviceonderdelen scheelt onze klanten merkbaar in hun portemonnee,” aldus Stefan Geels, Manager Aftersales van Ford Nederland B.V. “Ford-dealers bieden deskundige monteurs en topkwaliteit onderdelen – nu tegen nog concurrerender prijzen.”

Zo is een vervangende hulpcilinder voor de koppeling van een Ford Transit uit de periode 2000-2006 nu 50 procent goedkoper – een besparing die kan oplopen tot wel €210,-*. Andere onderdelen uit het assortiment van Ford en van Ford Motorcraft die in prijs zijn verlaagd:

• Remmen: remschijven en -blokken
• Filters: oliefilters, luchtfilters en brandstoffilters
• Koppelingen/vliegwielen: koppelingssets, druklagers en vliegwielen
• Loopwerk: wieldraagarmen, wiellagers

Deze prijsverlagingen vallen samen met de introductie van een volledig nieuw vormgegeven en uitgebreide Ford Transit-modelreeks in Europa, met onder andere de nieuwe Transit, de Transit Custom, de Transit Connect en de Transit Courier waarvoor de eigendomskosten nog verder zijn verlaagd. Met de significante prijsverlaging van een groot aantal onderdelen, kunnen klanten met een oudere Transit en Transit Connect ook profiteren van deze verlaagde eigendomskosten.

Highlights

  • Ford verlaagt prijs van groot aantal onderdelen voor vorige generaties Transit en Transit Connect; kortingen kunnen oplopen tot wel 50 procent
  • Het aanbod omvat o.a. remblokken/schijven, filters, koppelingen, vliegwielen, wieldraagarmen en wiellagers; de hulpcilinder voor de koppeling van een Transit uit de periode 2000-2006 is bijvoorbeeld met 50 procent in prijs verlaagd